Biztonsági bejárati ajtók

Érezd magad otthon

Nívó biztonsági ajtók

 • 10 év garancia
 • Ajtóink MABISZ, ÉMI minősítéssel rendelkeznek,
 • Közel 100 féle szín - akár eltérően a külső-belső oldalra
 • Kiváló hő-, és hangszigetelés,
 • Masszív szerkezet, precíz kivitelezés: tökéletes biztonság,
 • Kérje felméréssel, kiszállítással, beszereléssel és régi ajtaja elszállításával
Nívó biztonsági ajtók

Hasonlítsd össze ajtóink összetételét, hogy könnyebben tudj dönteni.

A betörés velünk kizárt!

Válaszd ki új, MABISZ minősítésű biztonsági ajtódat a közel 100 féle szín és szerkezeti kivitelezési lehetőség közül, 10 év garanciával! Érezd magad otthon, biztonságban!

Kültéri vagy beltéri ajtóra van szükséged?

Elég azt átgondolnod, hogy az ajtód külső oldalát érheti-e 0 °C, vagy annál hidegebb hőmérséklet. Amennyiben igen, válassz hőhídmentes kültéri biztonsági ajtóink közül!

Minden más esetben a beltéri biztonsági ajtó is tökéletes választás lehet!

Referenciáink

Biztonsági bejárati ajtó

A bejárati ajtó az otthonunk első benyomását kelti látogatóinkban. Ugyanakkor fontos szerepet játszik abban, hogy megakadályozza az illetéktelen behatolók bejutását. A hagyományos ajtókkal szemben a biztonsági ajtók speciális védelmi funkciókkal rendelkeznek, amelyek megnövelik az otthonunk biztonságát.

Az ajtót hétféle Nívó betörésvédelmi felszereltséggel választhatod, valamennyi biztonsági ajtó 10 év garanciával elérhető, rendeltetésszerű használat mellett. Mielőtt bármilyen döntést is hoznál, kattints és ismerd meg a Nívó biztonsági bejárati ajtókat!

✔10 év garancia

✔Ajtóink MABISZ, ÉMI, ISO minősítéssel rendelkeznek

✔Közel 100 féle biztonsági ajtó szín – akár eltérően a külső-belső oldalra

✔Kitűnő hangszigetelés jellemzi az ajtókat (bevizsgáltan 37 db)

✔Masszív szerkezet, precíz kivitelezés: tökéletes biztonság

✔Gazdag kilincsválaszték

✔Beszerelése után eltakarítunk magunk után, amennyiben kéri elszállítjuk régi ajtódat

✔Teljes belső megerősítés: 1,5 mm vastag acéltábla beépítve

✔Kiváló hőszigetelés

✔Több, mint 100 féle szerkezeti kivitelezési lehetőség (bevilágítóablak- és üvegvariációk)

✔104 kg az ajtó + tok súlya, emiatt valós védelmet nyújt

✔Ajtóink 3-6 mobilis és 3 fix csapozattal rendelkeznek

✔8 ponton falban csapalt ajtók

✔Tokszerkezete körkörös masszív zártszelvény, mely ellenáll a feszítésnek

✔1,5 mm-es acéltábla belül

✔3 ponton felfüggesztett ajtólap

Ajtóink kimagaslóan megfelelnek a MABISZ betörés és lopás szabályzatában meghatározott normák szerinti követelményeknek.

Miért a Nívó biztonsági ajtó?

Tudtad, hogy Magyarországon a lakásbetörések csaknem 95%-a a bejárati ajtó nem megfelelő szerkezeti kialakítása miatt következik be? Itt jutnak be a betörők a lakásba, ami ráadásul az esetek többségében az ajtó vagy a zár rongálásával jár együtt. A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy hevederzáras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szükséged neked is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra!

Ha a lakásod egyedi Nívó fém biztonsági bejárati ajtó védi, teljesen nyugodt lehetsz. Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan nem enged be senkit lakásba, akit kívül szeretnél tudni.

Biztonsági ajtók - előnyök és tulajdonságok

 1. Kiváló biztonsági szint: A biztonsági ajtó kifejlesztése során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Ezek az ajtók ellenállnak a feltörési kísérleteknek és a betörési technikáknak, például a fúrásnak vagy a rongálásnak. A masszív szerkezet, a megerősített zárak és a speciális reteszek mind hozzájárulnak a kiváló biztonsági szint eléréséhez.

 2. Kültéri állapotokhoz való alkalmazkodás: A biztonsági bejárati ajtóink speciális kezeléssel vannak ellátva, hogy ellenálljanak a kültéri környezeti hatásoknak. Az időjárásálló külső biztosítja az ajtó hosszú élettartamát, valamint megvédi azt a nedvességtől, a napfénytől és más külső káros hatásoktól.

 3. MABISZ minősítés: A MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) minősítése a biztonsági bejárati ajtók megbízhatóságának és minőségének jelzelésére szolgál. A MABISZ minősítés azt jelenti, hogy az ajtók megfelelnek a magas szintű biztonsági előírásoknak, és a biztosítók által elismert védelmi szabványoknak. Ezért, ha egy ajtó rendelkezik MABISZ minősítéssel, biztosak lehetünk benne, hogy megbízható és hatékony védelmet ígér otthonunknak.

 4. 10 év garancia: Az egyik legfontosabb jellemző, amelyre figyelmet kell fordítani az egyedi biztonsági bejárati ajtó kiválasztásakor - legyen az belső vagy külső - az a garancia időtartama. A jó minőségű ajtók általában hosszú garanciával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a gyártó tökéletesen megbízik a termék tartósságában és megbízhatóságában. A Nívó Biztonsági Ajtók fix 10 év garanciával érkeznek, legyen szó kültéri vagy beltéri ajtóról, ami extra biztonságot nyújt a vásárlók számára. Ez vonatkozhat a zár, tok, az ajtólap esetén is. Nem kell aggódnod ezek miatt egy percig sem!

 5. Tűzállóság: Nem csak a betörések ellen nyújtanak védelmet, hanem a tűzveszélyre is figyelmet fordítanak a Nívó Biztonsági Ajtói, amennyiben T30-as tűzbiztosítással választod. Azok az ajtók, amelyek ezzel a minősítéssel rendelkeznek, megfelelnek a szigorú tűzvédelmi előírásoknak.

 6. Zajszigetelés: Az összes biztonsági ajtó egyedi zajszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Azok számára, akik zsúfolt városi területen élnek, vagy olyan helyeken, ahol gyakoriak a zajos környezeti tényezők, a biztonsági ajtók hozzájárulnak a nyugodt és csendes otthoni környezethez. Azok számára, akik otthonukban dolgoznak vagy nyugodt pihenést szeretnének, az ajtóink zajszigetelése kiemelkedő előnyt jelenthet.

 7. Széles színválaszték az ajtóra: A biztonsági ajtó kiválasztásakor számít, hogy az ajtó stílusa és színe harmonizáljon otthonunk külső és belső környezetével. A közel 100 féle biztonsági ajtó színválaszték lehetőséget nyújt arra, hogy személyre szabottan válasszuk ki az ideális színt, amely illeszkedik az otthonunk stílusához és esztétikai igényeihez.

 8. Masszív szerkezet és precíz kivitelezés jellemzi ajtóinkat: A biztonsági ajtó masszív, vastag szerkezete és precíz kivitelezése garancia a tökéletes biztonságra. A több rétegből álló szerkezet, az erősített acéltáblák és a masszív zárszerkezetek együttesen biztosítják az ellenálló képességet a betörésekkel szemben. A precíz kivitelezés pedig a hosszú élettartam és a megbízható működés alapját jelenti.

 9. Gazdag kilincsválaszték: A biztonsági ajtó kilincsválasztéka lehetőséget nyújt az egyéni stílus kifejezésére. A különböző dizájnok, formák és anyagok közül választhatsz, hogy az ajtó kilincse igazodjon otthonod stílusához és elképzeléseidhez.

 10. Tisztítás és régi ajtó elszállítása: Az ajtó beszerelése után a Nívó szakemberei maguk után takarítanak, így nincs szükség további takarítási munkára. Emellett, amennyiben igényled, elszállítjuk a lakás/ház régi ajtaját, így megkönnyítik az új ajtó beépítésével járó folyamatokat.

 11. Ajtóink 3-6 mobilis és 3 fix csapozattal rendelkeznek: A biztonsági bejárati ajtók rendelkezhetnek több mobilis és fix csapozattal, amelyek hozzájárulnak az ajtó erős és stabil rögzítéséhez. Ezek a csapozatok olyan mechanizmusok, amelyek lehetővé teszik az ajtó záródását és nyitását, valamint biztosítják, hogy az ajtó szilárdan és pontosan illeszkedjen a tokjába. A mobilis csapozatok olyan mozgatható elemek, amelyek lehetővé teszik az ajtó záródását és nyitását. Általában 3-6 mobilis csapozat található az ajtón, amelyeket a zárbetét vagy a kulcs elfordítása aktivál. Ezek a mobilis csapozatok a helyükön rögzített fix csapozatokkal együttműködve biztosítják a stabilitást és a biztonságot.

  A kombinált 3-6 mobilis és 3 biztonsági fix csapozattal rendelkező ajtók különösen erős és biztonságos rögzítést nyújtanak. A mobilis csapozatok rugalmasságot biztosítanak az ajtó nyitásához és zárásához, míg a fix csapozatok a stabilitást és a merev szerkezetet eredményezik

 12. 104 kg az ajtó + tok súlya, emiatt valós védelmet nyújt: Az ajtó súlya szintén fontos tényező a védelem és a megbízhatóság szempontjából. Az ajtó + tok összsúlyának magas értéke, például 104 kg, jelzi, hogy a biztonsági ajtó masszív és erős szerkezettel rendelkezik.Az ilyen típusú ajtók több rétegű konstrukcióval rendelkeznek, amelyek tartalmazzák az erősített acéltáblákat és a speciális töltőanyagokat. Ez a tervezési megoldás hozzájárul a súly növekedéséhez, de ugyanakkor a valós védelmet és ellenállást biztosít a betörésekkel szemben. A nagy súlyú biztonsági ajtó nehezebben feszíthetők ki vagy rúghatók be, mivel az ajtó tömege jelentős ellenállást jelent a behatolási kísérletekkel szemben. Ez megnehezíti a betörők számára, hogy erőszakos módon áttörjenek vagy befeszítsenek az ajtón.

   

  A valós védelmet nyújtó biztonsági ajtó súlya tehát a masszív szerkezetükből ered, ami jelentős biztonsági előnyt jelent az otthonod számára. Ezáltal megnyugtató érzést biztosít, tudva, hogy az ajtó képes ellenállni a külső támadásoknak és megbízható védelmet nyújt otthonodnak és szeretteidnek.

A Nívó biztonsági ajtók mellett számos érvet tudunk felsorakoztatni: a 10 év garancia, a MABISZ, ÉMI, ISO minősítések, a széles színválaszték, a kitűnő hangszigetelés, a masszív szerkezet és precíz kivitelezés, a gazdag kilincsválaszték, a tisztítási és régi ajtó elszállítási szolgáltatások. Ha mindezek még nem győztek kérj ajánlatot vagy érdeklődj értékesítő kollégáinknál!

 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan rendelhető meg a biztonsági ajtó?
Mi történik a régi ajtómmal, amennyiben nincs rá szükségem?
Tudnak készíteni egyedi színű ajtót?
MABISZ minősítéssel rendelkezik az biztonsági bejárati ajtó?
Egyedi méretben gyártják az ajtókat?
Mennyi idő a gyártás? Mikor lesz kész az ajtó?
Mennyi ideig tart a beépítés?
Kifelé nyitás lehetséges?
Optikai kitekintő (kukucska) van az ajtón?
Gombfordító van az ajtón?
Egyedi kilincsválasztás lehetséges?
Színt hogyan tudok választani?
Hogyan lehet olcsóbb a biztonsági ajtó?
Országon belüli szerelés hol lehetséges?
Van raktárkészleten ajtó?
Gyártanak egyedi méretben ajtót?
Mit jelent, hogy kültéri, vagy beltéri az ajtó?
Biztonsági üveggel dolgoznak?
A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú
A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú, harmadik generációs családi vállalkozás. Fő tevékenységünk a biztonsági bejárati ajtók, valamint gondozásmentes fém kerítések gyártása, forgalmazása és szerelése. 30 éves történetünk kezdete óta folyamatosan új fejlesztéseket és innovatív technológiákat alkalmazunk, hogy korszerű biztonsági ajtóink és gondozásmentes kerítéseink minden igénynek megfeleljenek.
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat