Rólunk

A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú
A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú, harmadik generációs családi vállalkozás. Fő tevékenységünk a biztonsági bejárati ajtók, valamint gondozásmentes fém kerítések gyártása, forgalmazása és szerelése. 30 éves történetünk kezdete óta folyamatosan új fejlesztéseket és innovatív technológiákat alkalmazunk, hogy korszerű biztonsági ajtóink és gondozásmentes kerítéseink minden igénynek megfeleljenek.
Nívó Kiss László Alapító
Kiss László
Alapító
Nívó Kiss Richárd Cégvezető
Kiss Richárd
Cégvezető
Nívó Kiss-Dragóner Patrik Operatív cégvezető
Kiss-Dragóner Patrik
Operatív cégvezető

Cégtörténet

1989

Vállalkozásunkat alapítónk, Kiss László lakatosmester indította útjára 25 év szakmai tapasztalatára építve. Szakértelmének és a munka iránti, megalkuvást nem tűrő alázatának köszönhetően a NÍVÓ biztonsági ajtó mára egyet jelent a tökéletes biztonság, a minőség, vagy az időtállóság fogalmával. A rendszerváltást követő években fokozatosan romló közbiztonsággal és induló betörési hullámmal szembenézve készítjük el az első, valódi vagyonvédelmet nyújtó Standard biztonsági ajtóinkat.

2001

A fogyasztói igény egyre nő a betörésbiztos bejárati ajtók iránt, ezért megkezdjük a kisipari termelés átültetését gyári körülmények közé. Termékfejlesztésünk eredményeként már a fával burkolt, esztétikus Nívó Plusz biztonsági ajtók is megjelennek a magyar háztartásokban. Termékeinkre hosszú, 10 év garanciát biztosítunk.

2012

Megkezdődik az automatizált nagyipari termelés, a folyamatosan fejlődő technológiai trendeket követve fejlesztjük a gépparkunkat. Útjára indítjuk gondozásmentes fém kerítés üzletágunkat. Az esztétikus, egyedi méretre gyártott, felújítást nem igénylő, időtálló acélkerítés elemek bevezetése nagy sikert arat.

2014

Beköltözünk új, nagytarcsai központunkba, ahol egy újabb bővítést követően immáron közel 5.000 m2 alapterületen készülnek termékeink. Az egyedi biztonsági ajtók manufakturális gyártása mellett, beruházásainknak köszönhetően üzemünkben is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a félautomatizált gyártási eljárások, valamint a robottechnológia. Már a letisztult formavilágot képviselő, kültéri, szigetelt, hőhídmentes Nívó Extra biztonsági ajtók is megjelennek kínálatunkban.

2015

A betörésbiztos Nívó biztonsági ajtók már mintegy 30.000 otthont védenek Magyarországon. Nívó kerítésből közel 500 ügyfelet szolgáltunk ki.

2018

Tovább bővül termékpalettánk: piacra dobjuk az új, könnyen felszerelhető, prémium minőségű, esztétikus alumínium kerítés elemeket, melyeket már 20 különböző színben is választhatnak vásárlóink.

2019

Átadtuk központi bemutatótermünket Nagytarcsán, illetve új telephelyet nyitottunk Debrecenben. Ugyanebben az évben közel 4.000 db biztonsági ajtót értékesítettünk, emellett több mint 3.000 elégedett ügyfelünknek szállítottuk le új kerítését. Harmadik generációs családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy termékeink tervezése és gyártása is itthon történik.

2020

Termékpalettánk bővül egyedi, saját fejlesztésű kapurendszerekkel. Elkezdtük gurulókapuk, úszókapuk, kétszárnyú és kiskapu rendszerek gyártását és telepítését.

2021

Újdonságként elkezdtük pergolák és kocsibeállók egyedi méretre gyártását és telepítését.

2022

Megnyitottuk új bemutató termünket Óbudán, valamint az év második felében Siófokon, ahol a bemutató terem mellett egy kisebb méretű üzem is épült. Még ebben az évben elindítottuk oldalkerítések gyártását és értékesítését, amelyet bemutatótermeinken kívül több üzlet kínálatában is megtalálnak.

2023

Egy újabb termékünk, a falpanel került a piacra. Nyártól debreceni ügyfeleinket egy új, nagyobb üzletben várjuk. Az év második felében elkezdtük építeni győri és nyíregyházi bemutatótermeinket.

Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat