Blog

keresés ikon

Ajtó beépítés

blog header kép

A megrendeléstől az ajtóbeépítésig, avagy hogyan lehet Önnek is pár hét alatt Nívó biztonsági ajtaja?

Egy bejárati ajtó cseréje általában úgy zajlik, hogy a vásárló felkeres egy nyílászárókat forgalmazó üzletet, felméri a kínálatot, megveszi a választott darabot, majd keres valakit, aki kicseréli az ajtót.

Bejárati ajtó beépítéssel

blog header kép

Szabványajtó egy barkácsáruházból vagy egyedi bejárati ajtó beépítéssel? Előnyök és hátrányok egy helyen

A fenti dilemma sokaknak ismerős lehet, akik épp ajtócserén gondolkodnak, vagy építkeznek. Hisz vonzó ajánlatnak tűnik egy egyedi bejárati ajtó beépítéssel együtt történő megrendelése, ugyanakkor a készen kapható ajtóknak is megvannak a maguk előnyei.

Biztonsági ajtó

blog header kép

3 élethelyzet, amikor hasznos lehet egy biztonsági bejárati ajtó

Weboldalunk látogatói bizonyára gyakran teszik fel maguknak a kérdést: “pontosan milyen előnyökkel járna számomra egy lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó? Tényleg érdemes lenne rá lecserélni a jelenlegit?”

Ajtózárak

blog header kép

Hasznos tanácsok a zárak kiválasztásához

Amikor új bejárati ajtót vásárolunk, nem csak a méretét, típusát, színét kell meghatároznunk, hanem olyan “apróságokat” is, mint például a zárak. Hisz hiába védi otthonunkat a legmasszívabb biztonsági ajtó, ha a zárszerkezet könnyen feltörhető és a betörő játszi könnyedséggel bejut a lakásba. Nézzünk pár szempontot, amit célszerű figyelembe venni a választásnál.

A luxus beltéri ajtók

blog header kép

A luxus beltéri ajtók 5 ismertetőjegye

Egy társasházban mindig egy kicsit nehezebb kitűnni a tömegből az otthonuk stílusát illetően, hiszen a lehetőségek sokkal korlátozottabbak, mint egy családi ház esetén. Egy luxus beltéri ajtó azonban remekül prezentálja, hogy az ott lakók nem kérnek a tömegtermékekből, így könnyedén kiemelkedhet a lépcsőház többi lakásajtaja közül. De milyen is pontosan egy luxuskategóriás beltéri bejárati ajtó?

Bejárati ajtó

blog header kép

Miért válasszon Nívó biztonsági bejárati ajtót beépítéssel?

Manapság egyre nagyobb az igény a betörésbiztos ajtók iránt, a növekvő kereslet pedig növekvő kínálatot eredményez. Cégünk már több évtizede foglalkozik ilyen nyílászárók gyártásával, a rengeteg tapasztalat mellett azonban adunk még 4 további érvet, miért válassza Ön is a Nívó biztonsági bejárati ajtókat beépítéssel!

1 / 13