A luxus beltéri ajtók 5 ismertetőjegye

Egy társasházban mindig egy kicsit nehezebb kitűnni a tömegből az otthonuk stílusát illetően, hiszen a lehetőségek sokkal korlátozottabbak, mint egy családi ház esetén. Egy luxus beltéri ajtó azonban remekül prezentálja, hogy az ott lakók nem kérnek a tömegtermékekből, így könnyedén kiemelkedhet a lépcsőház többi lakásajtaja közül. De milyen is pontosan egy luxuskategóriás beltéri bejárati ajtó?

Egyedi a megjelenése

Látott már bárki olyan luxus ajtót, amit tömegtermelésben gyártanak? Na ugye, hogy nem. Hiszen azok az emberek, akik az exkluzív dolgokat részesítik előnyben, szinte mindig az egyedi megoldásokat keresik.

Manapság pedig ez nem is túl nehéz, hiszen lehet már új autót vásárolni egyedi festéssel, a saját igényekre szabott felszereltséggel, lehet egyedi ruhákat varratni, egyedileg tervezett búrotokat készíttetni, tehát semmi meglepő nincs abban, hogy egy ajtó is készülhet egyedi tervek alapján.

Miért is elégednénk meg a kommersz, sablon alapján gyártott nyílászárókkal, és miért is kéne kompromisszumot kötni, ha rendelhetünk olyan luxus beltéri ajtót is, amelynek minden egyes elemét személyre szabhatjuk?

Ehhez pedig nem kell kizárólag a képzelőerőnkre hagyatkozni, ugyanis az ajtótervező programban néhány kattintással egyszerűen összeállíthatjuk álmaink ajtaját, a virtuális nyílászáró pedig a megrendelést követő pár héten belül valós formában is elkészül.

Prémium anyagokból készült

Luxus beltéri ajtó műanyagból? Ne vicceljünk, kérem! A műanyag ajtók továbbra is a szűkös keretből gazdálkodók számára készülnek, hiszen a célnak ugyan megfelelnek, bár nem kimondottan tartósak.

A fa már kicsit más kérdés, egy míves, patinás fa ajtó ugyanis kétségkívül a luxus benyomását kelti, de ne feledkezzünk meg róla, hogy nagyon kényes anyag, és rendszeres karbantartást igényel. Márpedig egy korhadó, festéket már csak nyomokban tartalmazó, a deformálódás miatt hézagosan záródó fa ajtó minden, csak nem elegáns.

Prémium ajtó viszont csak kimagasló minőségű alapanyagokból készülhet, főleg ha a kinézet mellett a biztonság is fontos szempont. A Nívó Ajtókat szénacél lemez, szénacél váz, ásványgyapot és pirhab szigetelés, (kérés esetén) hőszigetelt biztonsági üveg, külső és belső faburkolat, valamint a megrendelő által választott külső és belső bevonat alkotja.

Nem a nyílást kell az ajtóhoz igazítani, hanem fordítva

Megbontani a falat, hogy a nyílás illeszkedjen az új ajtóhoz? Egy luxus beltéri ajtónál erre semmi szükség! Szép is volna, ha egy elméletileg prémiumnak nevezett nyílászárót csak a nyílás átalakítása után lehetne beépíteni…

Nem, egy luxuskategóriás terméknél nem a nyílás igazodik az ajtóhoz, hanem pont fordítva. Hiszen mint említettük, az ilyen ajtók nem tömeggyártásban készülnek, így nincsenek szabványméretek sem. A folyamat a következőképpen zajlik: az előzetes egyeztetést követően a szakemberek kimennek a helyszínre, leveszik a pontos méreteket (tehát a mérés sem a megrendelő feladata), majd egyeztetik a pontos igényeket.

Ezután az ajtó egyedileg, a pontos méretre gyártva készül el, így nem kell falat bontani vagy toldani a beépítéskor. Az ajtócsere így lényegesen gyorsabban elkészül és kevesebb felfordulással jár, ami egy társasház esetén mindenképp előnyös, hiszen nem zavarja sokáig a szomszédokat.

Egy luxus beltéri ajtó biztonsági szempontból is kiemelkedő

Mit ér a világ legszebb bejárati ajtaja, ha védelem szempontjából alulmarad a betörőkkel szemben? Aki rajong az egyedi megoldásokért és a luxus holmikért, az alighanem afelől is szeretne meggyőződni, hogy az otthon tartott értékei biztonságban vannak.

Egy luxus ajtónak tehát nem csak igényes kinézetűnek, hanem masszívnak is kell lennie, hogy távol tartsa a betörőket! Ha viszont az ajtó valóban prémium alapanyagokból készült és betörésbiztos is, akkor ezzel nem lesz gond!

A Nívó Ajtók mindegyike MABISZ-tanúsítvánnyal rendelkezik, ami tulajdonképpen egy garancia arra vonatkozóan, hogy az ajtó védelmi szintjét szakemberek letesztelték, és sikerrel kiállta a próbát. Egy luxus beltéri ajtó esetében ez alapvető kritérium!

A megrendelőnek nem kell a beépítéssel foglalkoznia

Egy exkluzív ajtó beszerzése nem abból áll, hogy a vevő elmegy az üzletbe, megvásárolja az új ajtót, ezután közlik vele, hogy szállítsa haza és szereltesse be, ahogy tudja…

A Nívónál ilyesmi szóba sem jöhet! A nálunk rendelt ajtókat a gyártás után kiszállítjuk a megrendelőhöz, és szakembereink a beépítést is elvégzik. A munka végeztével kollégáink tiszta, rendezett környezetet hagynak maguk után, kérésre pedig a régi ajtó elszállításáról is gondoskodnak.

Önnek csupán annyi dolga van, hogy gyönyörködjön új ajtajában! Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatotelérhetőségeinken!

 

2022.01.04.

bejárati ajtó
nívó biztonsági ajtó
biztonsági ajtó
műanyag ajtó
fa ajtó
fa bejárati ajtó
acél ajtó
acél biztonsági ajtó
fém bejárati ajtó
műanyag bejárati ajtó
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat