A megrendeléstől az ajtóbeépítésig, avagy hogyan lehet Önnek is pár hét alatt Nívó biztonsági ajtaja?

Egy bejárati ajtó cseréje általában úgy zajlik, hogy a vásárló felkeres egy nyílászárókat forgalmazó üzletet, felméri a kínálatot, megveszi a választott darabot, majd keres valakit, aki kicseréli az ajtót. Nálunk a Nívónál azonban kissé másképp fest az ajtóbeépítés folyamata, hiszen nincs webshopunk, raktárkészletünk, és az ajtóval kapcsolatos teendőkben is segítünk. Nézzük is a részleteket.

Biztonsági ajtó az Ön igényei szerint

Cégünk nem árul tucattermékeket, mi kizárólag egyedi bejárati ajtókkal foglalkozunk, melyeket rendelésre gyártunk le. Többféle típus áll rendelkezésre, melyeket az apró részletekig személyre lehet szabni, hiszen rengeteg szín, marásminta, üvegbetét, bevilágító, zárrendszer és kilincs közül lehet választani.

Mivel a szabványméretekhez sem ragaszkodunk, hanem az ajtónyílás paraméreteihez igazítjuk az ajtót, ezért elmondható, hogy aligha akad két tökéletesen egyforma Nívó ajtó.

Nálunk tehát az első lépés nem a konkrét ajtó kiválasztása, hanem a megtervezése. Ez akár otthonról is kivitelezhető a webes tervezőprogramunk segítségével, de aki nem boldogul vele, azt szeretettel várjuk bemutatótermeink valamelyikében, ahol kollégáink szívesen segítenek az ajtó megtervezésében.

Szakszerű helyszíni felmérés

Mint már említettük, nem szabványméretű nyílászárókkal dolgozunk, ezért a zökkenőmentes ajtóbeépítéshez rendkívül fontos, hogy a méretek egyezzenek. Természetesen nem várjuk el megrendelőinktől, hogy maguk végezzék el a méréseket, hanem ezt a feladatot rábízhatják helyszíni felmérő kollégáinkra is.

A szakemberek egy előre egyeztetett időpontban érkeznek meg Önhöz, és leveszik a pontos méreteket, illetve ekkor van még lehetőség az igények pontosítására, véglegesítésére is. Ha mindenben sikerült megegyezni, akkor Önnek ezután csak annyi lesz a feladata, hogy megvárja, amíg elkészül az ajtó. Ez általában 4-8 hetet vesz igénybe.

Gyártás minőségi alapanyagokból, modern technikával

Minden egyes biztonsági ajtót Magyarországon, nagytarcsai üzemünkben gyártunk le, így nálunk a “silány minőségű import termék” ismeretlen fogalom! Az összes alapanyagot megbízható helyről szerezzük be, az ajtók összeszerelése pedig saját gyártócsarnokunkban történik.

A humán munkaerő mellett robotvezérlésű gépekkel is dolgozunk, melyek által a munka gyorsabban és gördülékenyebben haladhat. A jól képzett, nagy szaktudással bíró mesteremberek jelenléte azonban így is elengedhetetlen, hisz ők felelnek azért, hogy üzemünkből kizárólag első osztályú biztonsági ajtók kerüljenek ki.

Ajtóbeépítés gyorsan, szakszerűen

Amint az ajtó elkészült, ügyfélszolgálatos kollégáink ismételten felveszik a kapcsolatot a megrendelővel, hogy megbeszéljék az ajtóbeépítés várható időpontját. A megadott időben a szakemberek megérkeznek a helyszínre, ahol először is kibontják a régi ajtót, majd a helyére beszerelik az újat. A munka végeztével tiszta, rendezett környezetet hagynak maguk után, és – amennyiben a megrendelő igényli – a régi ajtó elszállítását is vállalják.

Az ajtóbeépítés általában maximum 2-3 órát vesz igénybe, így nem kell egész napos zajongástól, felfordulástól tartani, a folyamat csupán kisebb kellemetlenséget okoz.

Néhány jó tanács, ha Önnél is esedékessé válik az ajtóbeépítés

Ha már jeleztük Önnek, hogy a megrendelt Nívó ajtó elkészült, és már csak a beszerelés van hátra, akkor bizonyára felmerült Önben, hogy vajon van-e szükség bármiféle előkészületre, mire megérkeznek kollégáink.

Kötelező jelleggel természetesen nincs, de azért érdemes megtennie az alábbiakat:

Az ajtó környékét tegye szabadon hozzáférhetővé, tehát pakolja el a közelében lévő tárgyakat, hogy egy rossz helyen lévő lábtörlő, szobanövény, vagy cipősszekrény ne akadályozza a szakembereket a munka folyamán. Egy ajtó beépítése még a legnagyobb odafigyelés mellett is porral jár, ezért érdemes a beszerelés ideje alatt a szobaajtókat becsukni és az előszobából kivinni a mozdítható tárgyakat. Ami pedig fixen van rögzítve, vagy nagy és súlyos, azt takarja le egy fóliával. Bár a beszerelés nem tart sokáig, viszont az egyéb építési munkálatokhoz hasonlóan nem lehet zajongás nélkül kivitelezni. Ha társasházban él, akkor érdemes előre tájékoztatni a szomszédait a csere időpontjáról, hogy ne váratlanul érje őket, és ez esetleg konfliktushoz vezessen.

Ha a fentiek után még bármilyen kérdése maradt az ajtóbeépítéssel vagy a rendelés folyamatával kapcsolatban, akkor keressen minket elérhetőségeinken, és kollégáinktól minden szükséges információt megkaphat!

2022.08.29.

luxus házak
nívó biztonsági ajtó
biztonsági ajtó
bejárati ajtó
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat