Bemutatkoznak a Nívó fém kertkapuk

Ez az oka annak, hogy kínálatunkban is többféle típusú található belőlük, ráadásul a kerítéselemekkel megegyező színekben érhetőek el, így valóban minden adott ahhoz, hogy megrendelőinknek minőségi és mutatós kerítése legyen. Cikkünkben pedig most a kapukat mutatjuk be egy kicsit részletesebben. 


Először a kerítéselemekhez készült kapukat vesszük sorra, majd az új termékünkhöz, az oldalkerítéshez illő változatokat.


Kiskapu


A kiskapu egyfajta gyalogos bejárat az utcából az udvarra, sokan ezt használják gyakrabban a hétköznapok során, ha például a garázs közvetlenül az utcára nyílik. 


A gondozásmentes elemekből készült kiskapu vízszintes tájolású lécekből áll, melyek 3, 5, 10, illetve 15 cm vastagságban érhetőek el. Az elrendezésük lehet teljesen zárt vagy hézagos. 


Balos és jobbos kivitelt egyaránt tudunk készíteni, illetve a kaput egyedi méretre gyártjuk, így hozzá lehet igazítani az oszlopok távolságához. Ugyanazokban a színekben érhető el, mint a kerítéselemek. Hagyományos és elektromos zárral egyaránt felszerelhető.


Kétszárnyú kapu


Ez tekinthető tulajdonképpen a klasszikus nagykapunak, hiszen a befelé nyíló mechanikát már évszázadokkal ezelőtt is használták, ellenben a tolókapukat csak jóval később találták fel. Bár egyesek szerint elavult, mások szerint viszont soha nem megy ki a divatból és elegánsabb hatást is kelt, mint az oldalra nyíló változat.


E vitában nem célunk állást foglalni, viszont tény ami tény, hogy sok megrendelőnk teszi le a voksát a kétszárnyú kapu mellett. A lécek vastagsága, színe és fekvése megegyezik az előbb említett kiskapuéval, különbség a méretekben van. Ezeket a termékeket is egyedileg gyártjuk, de maximum 5 méter széles és 2 méter magas kaput tudunk elkészíteni, kérés esetén a motortartót is előkészítjük.


Gurulókapu


Ennél a típusnál csak egy kapuszárny van, ami nem befelé nyílik, hanem oldalra siklik a kerítéssel párhuzamosan. Előnye, hogy helytakarékosabb, így kis alapterületű udvarba különösen előnyös választás, hisz csak egy kisebb sávot kell szabadon hagyni a kerítés egyik oldala mentén.


A kapunyílásba egy sín kerül, ezen gurul végig a kapu az alján lévő görgők segítségével. Emiatt figyelni kell arra, hogy a sín lehetőleg tiszta legyen, ne szennyezze be sár, hó, és ne kerüljenek rá kavicsok, faágak, mert ez akadályozhatja a mozgatását. A legtöbb paramétere megegyezik a kétszárnyú kapukéval.


Úszókapu


Mondhatni a tolókapu modernebb változata, melynél már nincs földre fektetett sín, ezért a szerkezet kevésbé hajlamos a meghibásodásra, hisz a sín és a görgők védettebb helyen, a kapu alján vannak elhelyezve. 


Viszont valamivel nagyobb a helyigénye, hiszen a szárny végén található egy toldás, melynek mérete körülbelül a szárny harmada, ez tartja meg az egész kaput. Ennek a méretével mindenképp számolni kell a tervezés során.


Egyéb tulajdonságaiban megegyezik a már említett típusokkal, a színt, megjelenést, méretezést illetően is. 


Kiskapu az oldalkerítéshez


Új termékünkhöz, a modern oldalkerítéshez is kínálunk hozzá illő kapukat, hogy egységes rendszert lehessen kialakítani belőlük. A fémpanelből készült kiskapu a kerítéshez hasonlóan átlós vagy vízszintes résekkel kérhető, és négyféle színben érhető el.


Fontos különbség, hogy ezt a kaput fix szabványméretben gyártjuk, mely pontosan 110x155 cm, a kerítésoszlopokat tehát úgy kell igazítani, hogy ennek megfelelő távolságban legyenek egymástól. Strapabíró alumínium anyagának köszönhetően gondozásmentes, nem rozsdásodik, maximum csak egy kis tisztítást igényel néha.


Kétszárnyú kapu az oldalkerítéshez


Aki az oldalkerítéseket választja, természetesen annak is szüksége van egy nagy fém kertkapura, így a kínálatból ez sem maradhatott ki. Ehhez a kerítéstípushoz egyelőre csak a kétszárnyú, befelé nyíló változat érhető el, ez viszont a panelkerítésekkel megegyező színben és mintázattal kapható, mérete 320x155 cm.


A felszerelése egyszerű, a karbantartási igénye pedig minimális, hiszen ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem rozsdásodik, fakul, vagy deformálódik. Tömör kialakítása végett ugyanúgy biztosítja a privát szférát, mint az oldalkerítések.


Fém kertkapuk az Ön igényei szerint


Reméljük, cikkünk segített jobban megismerni termékeinket, de ha még maradtak kérdései akár a kapukkal, akár a kerítésekkel kapcsolatban, akkor ne habozzon, keressen minket elérhetőségeinken, mindenben segítünk. Akár rendelni szeretne, akár csak tájékozódni, forduljon hozzánk bizalommal!

2024.04.24.

fém kertkapu
kertkapu
kétszárnyú kapu
kiskapu
úszókapu
gurulókapu
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat