Miért válasszon Nívó biztonsági bejárati ajtót beépítéssel?

Manapság egyre nagyobb az igény a betörésbiztos ajtók iránt, a növekvő kereslet pedig növekvő kínálatot eredményez. Cégünk már több évtizede foglalkozik ilyen nyílászárók gyártásával, a rengeteg tapasztalat mellett azonban adunk még 4 további érvet, miért válassza Ön is a Nívó biztonsági bejárati ajtókat beépítéssel!

A legapróbb részletekig megtervezheti új ajtaját

Habár a nyílászárókat gyártó vállalatok követik a legújabb építőipari trendeket, mégis előfordulhat, hogy egy-egy érdeklődő egyszerűen nem talál a kínálatban olyan darabot, amely teljes mértékben megfelelne az ízlésének.

Vagy a színnel akadnak problémák, esetleg az üvegbetétek mérete, elhelyezkedése nem tetszik, netán a kilincs stílusa nem olyan, mint amilyet elképzelt… Hogyha az ember egy meglévő kínálatból választ, akkor bizony gyakran kényszerül kompromisszumokra. Cserébe viszont - ha épp van készleten az adott ajtóból - akkor fizetés után rögtön viheti is a terméket.

Ezzel szemben mi szabad kezet adunk megrendelőinknek, akik megtervezhetik saját ajtajukat! Ehhez egy áll rendelkezésre a honlapon egy egyszerűen használható tervezőprogram, ahol lépésről-lépésre végigvezetjük Önt a folyamaton.

Először is válassza ki, hogy kül- vagy beltérre szánt ajtóra van szüksége. A következőkben a típust, a marásmintát és az ajtó színét, illetve mintázatát állíthatja be. Ezután - a marásmintától függően - biztonsági üveget is választhat, melynél ugyancsak többféle opció érhető el. Innen továbbhaladva a kilincseké és záraké a főszerep. Ne feledje, hogy a különböző zárrendszerek változó idejű védelmet garantálnak!

Ezt követően adja meg a leendő ajtó méreteit, majd válasszon bevilágítót. Ez természetesen nem kötelező, de ha az előszoba túl sötét, akkor e kis trükkel némi plusz fényt csempészhet a helyiségbe. Az utolsó lépésben pedig töltse ki adataival a szükséges mezőket, hogy el tudjuk küldeni Önnek az előzetes árajánlatot. Ennyire egyszerű!

Az új ajtóhoz nem kell falat bontani vagy toldani

Napjainkban a legtöbb ajtót szabvány méretekben gyártják, azonban nem mindenki él a jelenlegi szabályok szerint készült új építésű házban. Ezért a biztonsági bejárati ajtó beépítéssel a legtöbbször az a gond, hogy a nyílás méretét át kell alakítani.

Akár kibontani, akár toldani kell a falat, mindkét munkafolyamat szakembert igényel. Az átalakítás napokig eltarthat (ami alatt lényegében a bejárat üresen áll), ezen felül rengeteg porral és nagy felfordulással jár.

A Nívó ajtókat azonban egytől-egyig egyedileg, pontos méretre gyártjuk, így a beszerelés a lehető legkevesebb idővel és legkisebb kellemetlenséggel jár! Hisz nálunk nem a nyílás méretét igazítjuk az ajtóhoz, hanem pont fordítva!

Helyszíni felmérő kollégáink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt, majd leveszik a nyílás pontos méreteit, melyek alapján az ajtó legyártásra kerül.

A biztonsági bejárati ajtó beépítéssel sem kell külön foglalkoznia

Egy új ajtó megvásárlásra önmagában még csak félkész megoldást jelent, hiszen a választott nyílászárót valakinek be is kell építenie, méghozzá szakszerűen. Aki pedig nem rendelkezik a kellő tudással és a megfelelő szerszámokkal, az jobb, ha neki sem áll saját maga beszerelni a nyílászárót, hanem keres inkább egy szakembert.

Csakhogy manapság közel sem egyszerű találni olyasvalakit, aki rövid határidővel, jó minőségben, megfizethető áron dolgozik. Így sajnos előfordulhat, hogy az új ajtó még hónapokig nem kerül a helyére.

Nálunk azonban nem kell ilyesmitől tartania, ugyanis biztonsági bejárati ajtó beépítéssel is állunk rendelkezésére! Amikor házhoz visszük az általunk gyártott terméket, szakembereink kibontják a falból a régi nyílászárót és beépítik az új Nívó biztonsági ajtót.

Mindez nem igényel többet 2-3 óránál, így ha társasházban él, akkor sem kell aggódnia amiatt, hogy a munkálatokkal járó zaj sokáig zavarja majd a szomszédokat. A szerelés végeztével kollégáink tiszta és rendezett környezetet hagynak maguk után, így Önnek csak annyi dolga lesz, hogy elégedetten csodálja új ajtaját!

Kérésére a régi ajtót elszállítjuk

Hogyha a régi bejárati ajtót már nem kívánja többet használni, és a tárolására sincs hely, akkor ne legyen gondja az elszállítással, bízza csak ránk! A szerelési költség ugyanis magába foglalja a kibontott nyílászáró elvitelét is, amennyiben Ön nem szeretne ezzel foglalkozni.

Cégünk tehát nem csak bejárati ajtókat forgalmaz, hanem ennél sokkal többet nyújt: a tervezéstől kezdve a helyszíni felmérésen át a beépítésig mindenben állunk rendelkezésére! Most azonban Önön a sor: tegye meg az első lépést, és vegye fel velünk a kapcsolatotelérhetőségeinken!

2022.02.01.

bejárati ajtó
nívó biztonsági ajtó
biztonsági ajtó
műanyag ajtó
fa ajtó
fa bejárati ajtó
acél ajtó
acél biztonsági ajtó
fém bejárati ajtó
műanyag bejárati ajtó
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat