Background

Ismerd meg a gondozásmentes Nívó acél- és alumínium kerítés elemeket!

Gondozásmentes Nívó kerítések

Ne pazarold a legszebb napokat kerítéskarbantartásra! A Nívó gondozásmentes fém kerítésléceket nem kell csiszolnod, újrafestened, karbantartanod, sőt, a beépítésre sem lesz gondod! Mi megtervezzük, legyártjuk, és igény szerint akár fél nap alatt felszereljük új Nívó acél vagy alumínium kerítésed. Csak dőlj hátra és érezd magad otthon!

Akciós ajánlataink

info iconVálassz akciós gondozásmentes alumínium és acél kerítés ajánlataink közül!

Alumínium kerítéslécek

info iconAlumínium kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Könnyű szerkezete sokféle szerelési módot tesz lehetővé, akár meglévő kerítés felújításához is alkalmas. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben, 4 méretben, kétféle profilvastagságban (1,6 mm és 1,8 mm) választhatod. Rögzítéséhez 2 rögzítési pont is elegendő, akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Acél kerítéslécek

info iconAcél kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Gyorsan, fúrás-faragás nélkül felszerelhető, egy átlagos családi ház esetében már fél nap alatt! Akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben választhatod, 3 méter hosszúságig, 10,5 cm szélességben legyártjuk az által megadott méretben. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Kapu szerkezeteink

Product

Kiskapu szerkezetek

Product

Kétszárnyú kapu szerkezetek

Product

Guruló kapu szerkezetek

Product

Úszókapu szerkezetek

Segítség gondozásmentes fém kerítés választáshoz

Új kerítést szeretnél, mert eleged van abból, hogy fakerítésed két-háromévente újra kell csiszolnod, festened?

Ha nem szeretnél a fa természetes hatásáról lemondani, de időt és pénzt spórolnál meg, akkor válaszd kínálatunkból a gondozásmentes acél vagy alumínium kerítés elemeket! Egyszeri beruházással egy tökéletes, akár fahatású kerítést kapsz, mely nem csak időtálló, hanem esztétikus megoldást is kínál.

Több mint 20-féle színben rendelheted meg a léceket, amiket nem kezd ki a szélsőséges időjárás, és a felületkezelésnek köszönhetően ellenállnak az UV-sugárzásnak is. A NÍVÓ gondozásmentes acél- és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű.

Már meglévő keretre is felszerelheted a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatsz és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Mielőtt bármilyen döntést is hoznál, kattints és ismerd meg a Nívó gondozásmentes fém kerítés elemeket!

Background

Tervezd meg új Nívó gondozásmentes kerítésed a saját elképzeléseid szerint!

Próbáld ki tervezőnket és válaszd ki álmaid kerítését!

Nézd meg rövid bemutatkozó videónkat!

borító kép
NIVO kerítések - Egyedi méretben és színben

Gyakran ismételt kérdések

A kupakokat CSAK acél lécek esetén függőleges felhelyezésnél a lécek tetejébe tudod használni!

Természetesen, igen! Külön számlát fogsz kapni a termék és a szerelés költségéről!

Amennyiben a zártszelvényen lévő szögvas anyagvastagsága több mint 2 mm, úgy a klikk leugrik róla.

Az alumínium kerítéselemek 107 mm, 153 mm, 30 mm vagy 50 mm, az acél kerítéselemek 105 mm szélesek.

A gyártási határidő éven belüli időszaktól, aktuális megrendelés állománytól, adott megrendelés mennyiségétől és színétől függően változhat. Ezért a vállalási határidőt egyénileg tudjuk pontosítani az ajánlatadás és megrendelés során.

A rövidebb elemek gyártása, festése, fahatású szín esetén a felületkezelése, a hosszúság változásával eltérő folyamatot igényel. A hosszabb elemek előállítása, az összes gyártási lépésnél, más technológiát, gépeket, eszközöket és több emberi munkát igényelnek.

Az alumínium elemeket fix méretben gyártjuk és festjük. Az 1,7m-es, 2m-es, 2,5m-es vagy 3 m-es darabokat a szerelés során kell méretre vágni. Az acél kerítés elemeket egyedileg gyártjuk 650 mm-től a 3 m-es hosszúságig.

Az alumínium kerítés elemek vághatóak, később sem fognak rozsdásodni. Az acél kerítéselemek azonban méretre vannak gyártva, ha a felületkezelt elemet elvágják, az rozsdásodni fog.

Úgy kell számolni a méretekkel, hogy a kerítés köz, vagyis a mező, ne érjen hozzá oszlophoz a burkolás után sem. Oldalanként maradjon legalább 1-1 cm, alulról a lábazattól 5 cm.

A kőműves munka után igen. Ez esetben felmérést kell kérni, amely során pontosan felveszik az adatokat, és annak megfelelően történik a gyártás, valamint a szerelésre történő felkészülés. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni.

Jelenleg Budapesten és Debrecenben 5.000 Ft. A bemutatótermeinktől való távolságtól függően 10.000 Ft, illetve 15.000 Ft is lehet. Pontos díjakért érdeklődjön kollégáinknál.

1. Elszállíthatod saját eszközzel. 2. Kérhetsz futáros kiszállítást. Ebben az esetben előre utalással fizeted ki a szállítás költségét. 3. A Nívó által végzett szerelés esetén, a szerelőcsapat viszi a helyszínre a terméket

Bemutatótermeink vonzáskörzetében (Budapest; Debrecen; Siófok) teljes lefedettséggel szerelünk, ettől eltérő településeken egyeztetés szükséges.

1, Kérj ajánlatot tőlünk online, e-mailen vagy a honlapunkon keresztül. 2, Ajánlat pontosítása, elfogadása. 3, Számlázási adatok egyeztetése, a termék 50%-ról szóló díjbekérő kiküldése. 4, Az összeg beérkezését követően a gyártás elindítása. 5, Amint rendelésed elkészült felvesszük Veled a kapcsolatot. Amennyiben személyesen szeretnéd megrendelni termékünket, gyere be hozzánk a bemutatótermünkbe!

Munkatársaink rendelkezésedre állnak!

Kérdésed van? Rendelni szeretnél? Hívd munkatársunkat az alábbi telefonszámok egyikén!

Employee

Apai Krisztina

Értékesítő

Employee

Kasler Erika

Értékesítő

Employee

Nagy Cintia

Értékesítő

Employee

Oravecz Tamás

Szaktanácsadó

Kapcsolat
marker

Központi bemutatóterem:

2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kerites@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (1‑es gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 8:00‑17:00

Szombaton: 8:00‑12:00 Vasárnap: Zárva

marker

Debreceni bemutatóterem:

4031 Debrecen, Park Center (Kishatár u. 9.)


Kapcsolat:
Kerítés
Email: debrecen@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (2‑es gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 9:00‑18:00

Szombaton: 9:00‑13:00 Vasárnap: Zárva

marker

Siófoki bemutatóterem:

8600 Siófok, Wesselényi Miklós utca 94.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: siofok@nivo.hu

Telefon: +36 20 478 2009

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 10:00‑18:00

Szombaton: 8:00‑12:00 Vasárnap: Zárva

marker

Nívó Óbuda bemutatóterem:

1037 Budapest, Farkastorki út 4. (bejárat a Hidegkúti Nándor utca elején)


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kerites@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (3‑as gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 9:00‑18:00

Szombaton: 9:00‑13:00 Vasárnap: Zárva