Background

Ismerd meg a gondozásmentes Nívó acél- és alumínium kerítés elemeket!

Gondozásmentes Nívó kerítések

Ne pazarold a legszebb napokat kerítéskarbantartásra! A Nívó gondozásmentes fém kerítésléceket nem kell csiszolnod, újrafestened, karbantartanod, sőt, a beépítésre sem lesz gondod! Mi megtervezzük, legyártjuk, és igény szerint akár fél nap alatt felszereljük új Nívó acél vagy alumínium kerítésed. Csak dőlj hátra és érezd magad otthon!

Akciós ajánlataink

info iconVálassz akciós gondozásmentes alumínium és acél kerítés ajánlataink közül!

Alumínium kerítéslécek

info iconAlumínium kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Könnyű szerkezete sokféle szerelési módot tesz lehetővé, akár meglévő kerítés felújításához is alkalmas. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben, 4 méretben, kétféle profilvastagságban (1,6 mm és 1,8 mm) választhatod. Rögzítéséhez 2 rögzítési pont is elegendő, akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Acél kerítéslécek

info iconAcél kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Gyorsan, fúrás-faragás nélkül felszerelhető, egy átlagos családi ház esetében már fél nap alatt! Akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben választhatod, 3 méter hosszúságig, 10,5 cm szélességben legyártjuk az által megadott méretben. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Kapu ajánlataink

Product

Kiskapu szerkezetek

1 m x 1,5 m (sz x m)

Nettó 78.661 Ft + Áfa-tól

Bruttó 99.900 Ft-tól

Product

Kétszárnyú kapu szerkezetek

3 m x 1,5 m (sz x m)

Nettó 236.063 Ft + Áfa-tól

Bruttó 299.800 Ft-tól

Product

Guruló kapu szerkezetek

2,7 m x 1,5 m (sz x m)

Nettó 212.520 Ft + Áfa-tól

Bruttó 269.900 Ft-tól

Product

Úszókapu szerkezetek

2,7 m x 1,5 m (sz x m)

Nettó 393.622 Ft + Áfa-tól

Bruttó 499.900 Ft-tól

Segítség gondozásmentes fém kerítés választáshoz

Új kerítést szeretnél, mert eleged van abból, hogy fakerítésed két-háromévente újra kell csiszolnod, festened?

Ha nem szeretnél a fa természetes hatásáról lemondani, de időt és pénzt spórolnál meg, akkor válaszd kínálatunkból a gondozásmentes acél vagy alumínium kerítés elemeket! Egyszeri beruházással egy tökéletes, akár fahatású kerítést kapsz, mely nem csak időtálló, hanem esztétikus megoldást is kínál.

Több mint 20-féle színben rendelheted meg a léceket, amiket nem kezd ki a szélsőséges időjárás, és a felületkezelésnek köszönhetően ellenállnak az UV-sugárzásnak is. A NÍVÓ gondozásmentes acél- és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű.

Már meglévő keretre is felszerelheted a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatsz és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Mielőtt bármilyen döntést is hoznál, kattints és ismerd meg a Nívó gondozásmentes fém kerítés elemeket!

Background

Tervezd meg új Nívó gondozásmentes kerítésed a saját elképzeléseid szerint!

Próbáld ki tervezőnket és válaszd ki álmaid kerítését!

Nézd meg rövid bemutatkozó videónkat!

borító kép
NIVO kerítések - Egyedi méretben és színben

Gyakran ismételt kérdések

Az alumínium kerítéselemek 108 mm vagy 153 mm, az acél kerítéselemek 105 mm szélesek.

A gyártási határidő éven belüli időszaktól, aktuális megrendelés állománytól, adott megrendelés mennyiségétől és színétől függően változhat. Ezért a vállalási határidőt egyénileg tudjuk pontosítani az ajánlatadás és megrendelés során.

A rövidebb elemek gyártása, festése, fahatású szín esetén a felületkezelése, a hosszúság változásával eltérő folyamatot igényel. A hosszabb elemek előállítása, az összes gyártási lépésnél, más technológiát, gépeket, eszközöket és több emberi munkát igényelnek.

Az alumínium elemeket fix méretben gyártjuk és festjük. Az 1,7m-es, 2m-es, 2,5m-es vagy 3 m-es darabokat a szerelés során kell méretre vágni. Az acél kerítés elemeket egyedileg gyártjuk 50 cm-től a 3 m-es hosszúságig.

Az alumínium kerítés elemek vághatóak, később sem fognak rozsdásodni. Az acél kerítéselemek azonban méretre vannak gyártva, ha a felületkezelt elemet elvágják, az rozsdásodni fog.

Úgy kell számolni a méretekkel, hogy a kerítés köz, vagyis a mező, ne érjen hozzá oszlophoz a burkolás után sem. Oldalanként maradjon legalább 1-1 cm, alulról a lábazattól 5 cm.

A kőműves munka után igen. Ez esetben felmérést kell kérni, amely során pontosan felveszik az adatokat, és annak megfelelően történik a gyártás, valamint a szerelésre történő felkészülés. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni.

Jelenleg Budapesten és Debrecenben 5.000 Ft. A bemutatótermeinktől való távolságtól függően 10.000 Ft, illetve 15.000 Ft is lehet. Pontos díjakért érdeklődjön kollégáinknál.

1. Elszállíthatod saját eszközzel. 2. Kérhetsz futáros kiszállítást. Ebben az esetben közvetlenül a futárcégnek fizeted ki a szállítás költségét. 3. A Nívó által végzett szerelés esetén, a szerelőcsapat vezetőjével tudsz egyeztetni a kiszállítás módjáról, attól függően, hogy mekkora megrendelésről van szó.

Az egész ország területén vállalunk szerelést.

A legkönnyebben és legpontosabban a “Kerítés árkalkulátor használatával tudod leadni az igényedet. Az igény beérkezése után, ha pontosítás szükséges, munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot. A véglegesítés után árajánlatot küldünk. Az árajánlat elfogadását követően díjbekérőt küldünk, ez jellemzően a megrendelés értékének 50%-ra vonatkozik. (Kis értékű pót megrendelésnél, vagy raktárról történő akciós készlet esetén a teljes összegről.) A díjbekérőn szereplő összeg beérkezése után beütemezzük a gyártást. Készre gyártás és csomagolás után értesítünk Téged, előleg esetén ekkor küldjük a végszámlát. A teljes összeg beérkezése után, a választott szállítási módnak megfelelően járunk el.

Munkatársaink rendelkezésedre állnak!

Kérdésed van? Rendelni szeretnél? Hívd munkatársunkat az alábbi telefonszámok egyikén!

Employee

Apai Krisztina

Értékesítő

Employee

Dátkai Fanni

Értékesítő

Employee

Hegyesi Norbert

Szaktanácsadó

Employee

Kozma Ádám

Szaktanácsadó

Employee

Makár András

Műszaki vezető

Employee

Nagy Cintia

Értékesítő

Employee

Oravecz Tamás

Szaktanácsadó

Kapcsolat
marker

Központi bemutatóterem:

2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kerites@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (2‑es gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 8:00‑17:00

Szombaton: 8:00‑12:00 Vasárnap: Zárva

marker

Debreceni bemutatóterem:

4031 Debrecen, Park Center (Kishatár u. 9.)


Kapcsolat:
Kerítés
Email: debrecen@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (3‑as gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 9:00‑18:00

Szombaton: 9:00‑13:00 Vasárnap: Zárva

marker

Siófoki bemutatóterem:

8600 Siófok, Wesselényi Miklós utca 94.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kobli.antal@nivo.hu

Telefon: +36 20 478 2900

Nyitva tartása:
Hétfő: 13:00‑18:00

Péntek: 13:00‑18:00