Oldal-kerítéselem

Ami mindig gondozásmentes marad

Oldal-kerítéselem
Antracit
199x90 cm
31.200 Ft + ÁFA
bruttó 39.624 Ft
Zen
Code
Betöltés...
A kép illusztráció. A termék színe, alakja, megjelenése és funkciói csak tájékoztató jellegűek, a valós termék ettől eltérhet.

Kerítésrendszer

Oldal-kerítéselem

A telekhatárolásra is alkalmas oldal kerítéselem, egy minőségi alumínium alapanyagból készült szerkezet, melyet két mintázattal választhatunk: ZEN vagy CODE. Az elem elérhető négy alapszínben: zöld, mahagóni, bézs és antracit (egyéb szín választása esetén felárral kell számolni). A könnyű vágási és méretezési lehetőség révén testre szabható, illetve egyszerűen alkalmazkodhat az adott környezethez. A telepítési folyamat akár egyénileg is kivitelezhető, de a Nívó szakemberei örömmel állnak rendelkezésre. A kerítéselemek standard méretekben elérhetőek, ideálisak telekhatárok megjelöléséhez és biztosításához.

Vélemények

Nem található vélemény.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen anyagból készülnek a Nívó panelkerítések?
Milyen stílusokban és színváltozatokban érhetők el a Nívó panelkerítések?
Milyen magasra építhetők a Nívó panelkerítések?
Milyen karbantartást igényelnek a Nívó panelkerítések?
Mennyire tartósak a Nívó panelkerítések?
Mennyire biztonságosak a Nívó panelkerítések?
Milyen területekre ajánlják a Nívó panelkerítéseket?
Hogyan történik a Nívó panelkerítés telepítése?
A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú
A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú, harmadik generációs családi vállalkozás. Fő tevékenységünk a biztonsági bejárati ajtók, valamint gondozásmentes fém kerítések gyártása, forgalmazása és szerelése. 30 éves történetünk kezdete óta folyamatosan új fejlesztéseket és innovatív technológiákat alkalmazunk, hogy korszerű biztonsági ajtóink és gondozásmentes kerítéseink minden igénynek megfeleljenek.
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadom gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További beállítások gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat