Gondozásmentes Nívó kerítések

Ne pazarold a legszebb napokat kerítéskarbantartásra! A Nívó gondozásmentes fém kerítésléceket nem kell csiszolnod, újrafestened, karbantartanod, sőt, a beépítésre sem lesz gondod! Mi megtervezzük, legyártjuk, és igény szerint akár fél nap alatt felszereljük új Nívó acél vagy alumínium kerítésed. Csak dőlj hátra és érezd magad otthon!

Akciós ajánlataink

info iconVálassz akciós gondozásmentes alumínium és acél kerítés ajánlataink közül!

Alumínium kerítéslécek

info iconAlumínium kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Könnyű szerkezete sokféle szerelési módot tesz lehetővé, akár meglévő kerítés felújításához is alkalmas. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben, 4 méretben, kétféle profilvastagságban (1,6 mm és 1,8 mm) választhatod. Rögzítéséhez 2 rögzítési pont is elegendő, akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Acél kerítéslécek

info iconAcél kerítéseinkre 10 év garanciát adunk. Gyorsan, fúrás-faragás nélkül felszerelhető, egy átlagos családi ház esetében már fél nap alatt! Akár álló, akár fekvő elrendezésben is felszerelhető. Az elemeket 20 féle (egyszínű és fahatású) színben választhatod, 3 méter hosszúságig, 10,5 cm szélességben legyártjuk az által megadott méretben. A kerítésedet nem kell karbantartanod és/vagy festened, nem repedezik, nem vetemedik ellenáll a csapadéknak, viharnak, UV sugárzásnak, tartós színt és formát biztosít. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Kapu szerkezeteink

Product

Kiskapu szerkezetek

Product

Kétszárnyú kapu szerkezetek

Product

Guruló kapu szerkezetek

Product

Úszókapu szerkezetek