Miért jó választás a fémkerítés-elemek felhasználásával készülő kerítés?

Az elmúlt években a fémkerítés-elemek egyre népszerűbbé válnak, ez nem a véletlen műve, hiszen számos előnnyel rendelkeznek, amelyek közül kiemelkedik a tartósság és az időtállóság. Nem igényelnek olyan gyakori karbantartást, mint a fa vagy egyéb anyagok, így időt és pénzt takarítunk meg hosszú távon. 


A Nívó gondozásmentes kerítések fenntartása nem jelent plusz problémát vagy feladatot, nem kell csiszolni, festeni, a telepítésük is gyors folyamat. Ön megálmodja, cégünk megtervezi, legyártja, és fel is szereli, Önnek csak élvezni kell a csodás új kerítés látványát! Az alábbiakban három történeten keresztül mutatjuk be, milyen előnyökkel jár egy ilyen modern kerítés megléte. 


A kerítésfelújítás története


Ági és Laci nemrég vásároltak egy családi házat egy csendes külvárosi környéken. Az új otthonuk minden szempontból megfelelt az elvárásaiknak, azonban a fakerítés, amely egykor díszítette a házat, már eléggé viseltes volt. Úgy döntöttek, hogy rendbe hozzák, hiszen az régen nagyon szép lehetett. 


Az első lépések során szembesültek azzal, hogy a fakerítés felújítása rengeteg munkával és kiadással járna. A festék levált, a deszkák egy része elkorhadt, és az egész szerkezet megerősítésre szorult. Nekifogtak a munkának, elkezdték a festék lekaparását, és új deszkákat is vásároltak. Azonban hamar rájöttek, hogy a felújítás nemcsak időigényes, hanem jelentős költségekkel is jár. 


Végül úgy döntöttek, hogy csak a vázszerkezetet tartják meg, a fából készült részek helyett pedig tartós fémkerítés-elemeket vásárolnak. Mivel az elképzelésük nem teljesen alakult még ki, kerítéstervezőt használtak annak érdekében, hogy lássák, hogyan fest majd a tervük a gyakorlatban. 


Az új kerítés nemcsak küllemben lett vonzó, de hosszú távon jobban megérte, hiszen a modern fémkerítés nem igényel olyan típusú karbantartást, mint a fa. Ági és Laci most egy korszerű, tartós és elegáns kerítéssel büszkélkedhetnek, amely tökéletesen illik az otthonukhoz.


A kétgyermekes család története


Zsolt és Anikó éppen most végeztek az építkezési munkálatokkal, és már csak a kerítés kiválasztása volt hátra. Két óvodáskorú gyermekükkel éltek a frissen felépített ingatlanban.


Kezdetben úgy gondolták, hogy ráérnek a kerítés kivitelezésével, spórolnak még, hogy álmaikat valóra válthassák. Azonban a két kisgyermek udvaron való tartózkodása nem bizonyult biztonságosnak, hiszen könnyen a forgalmas utcára tudtak így futni, és ez roppant veszélyes volt. Így sürgetővé vált egy biztonságos, ugyanakkor esztétikus kerítés kialakítása. 


Eredeti tervük egy gyönyörű kovácsoltvas elemekből álló építmény volt, amely a ház stílusához illeszkedett volna. Több cégtől is árajánlatot kértek, és ekkor döbbentek rá, hogy a kovácsoltvas kerítés rendkívül drága. Az építkezés is sokkal többe került, mint ahogy azt eredetileg tervezték, így a költségvetésük igencsak megcsappant.


Újra át kellett gondolniuk a lehetőségeiket. Olyan megoldást kerestek, amely nemcsak esztétikus, és illik a házhoz, hanem költséghatékony és időtálló is. Így találtak rá a Nívó kerítésekre. Sokkal kedvezőbb áron érhetők el, mint a kovácsoltvas társaik, ugyanakkor rendkívül tartósak és gondozásmentesek. A család végül egy modern és elegáns fémkerítést választott, amely nemcsak a ház stílusát emelte ki, de biztonságos környezetet is nyújtott a gyermekeik számára.


Fémkerítés-elemek egy idős házaspár szemszögéből


Józsi bácsi és Marika néni, már évtizedek óta ugyanabban a házban élt. A kerítésük hosszú évekig jól szolgált, ám egy hatalmas vihar során súlyosan megrongálódott. A fakerítés annyira tönkrement, hogy javíthatatlanná vált. A házaspárnak új kerítésre volt szüksége, és fontolóra vették, milyen megoldás lenne a legjobb számukra.


Tekintettel az életkorukra, olyan kerítést szerettek volna, amely minimális karbantartást igényel, de mégis esztétikus és időtálló. Így döntöttek a fémkerítés-elemek mellett. Az új határoló nemcsak, hogy rendkívül tartós, de könnyen telepíthető is volt, ami szintén fontos szempont volt számukra. Mivel nem igényelnek rendszeres festést vagy más karbantartási munkát, így a házaspár nyugodtan élvezheti a nyugdíjas éveit anélkül, hogy aggódnia kellene a kerítés állapota miatt.


A fémkerítés-elemek számos előnnyel járnak, legyen szó tartósságról, gondozásmentességről vagy költséghatékonyságról. A fenti három történet is jól mutatja, hogy különböző élethelyzetekben mennyire praktikus és időtálló megoldás lehet a választásuk. Legyen szó egy új otthonról, egy régi kerítés felújításáról vagy egy váratlan kár helyrehozataláról, mindig jó ötletnek bizonyulnak.


Amennyiben kedvet kapott, és úgy érzi, hogy megfelelő lenne az Ön számára is egy acél- vagy alumíniumkerítés, akkor keressen bizalommal minket elérhetőségeink egyikén!

2024.07.23.

kerítés
gondozásmentes
nívó
fém kerítés elemek
Sütiket és más technológiát használunk a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is. Az Elfogadás gombra kattintással hozzájárulsz mindezekhez. A hozzájárulásod tartalmát a További lehetőségek gomb alatt állíthatod be. Adatkezelési Nyilatkozat