Product

Még több kép

mintázat

Szín

Dió

Acél kerítésléc

Dió


Profil szélesség:

Garancia:10 év
Súly:0.7 kg/m
Színfelület:matt
Profil:Rombusz (ferde letörés) Egyedi szabadalom szerint
Profil forma:Visszahajtott profil
Profil vastagság:15 mm

Anyagvastagság:0.6 mm
Felrögzítés:klikk
Korrózió:Nem (felületsérülés esetén korrodálhat)
Színezés: ...
Rögzítési pont láthatósága:Nyitott profil a rögzítő klikkek látszódnak
Felhasználhatósági terület:Kerítés mezők, Kiskapu, Kétszárnyú kapu, Tolókapu, Úszókapu, Teraszkorlát, Pergola, Kukatároló

Hasonló termékek

info iconVálassz a kerítésedhez passzoló gondozásmentes fém kis- és nagykaput! 20 féle színből választhatsz (egyszínű RAL és fahatású színek). A NÍVÓ kerítéselemek mindkét oldalon színezettek, por-festett (színterezett) felületkezeléssel, valamint por-festett (színterezett) fa-hatást biztosító réteggel. A kaput működtető motor értékesítésével, beszerelésével cégünk nem foglalkozik. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni, a kerítéselemek felszerelésének feltétele az oszlopok megléte.

Segítség gondozásmentes fém kerítés választáshoz

Új kerítést szeretnél, mert eleged van abból, hogy fakerítésed két-háromévente újra kell csiszolnod, festened?

Ha nem szeretnél a fa természetes hatásáról lemondani, de időt és pénzt spórolnál meg, akkor válaszd kínálatunkból a gondozásmentes acél vagy alumínium kerítés elemeket! Egyszeri beruházással egy tökéletes, akár fahatású kerítést kapsz, mely nem csak időtálló, hanem esztétikus megoldást is kínál.

Több mint 20-féle színben rendelheted meg a léceket, amiket nem kezd ki a szélsőséges időjárás, és a felületkezelésnek köszönhetően ellenállnak az UV-sugárzásnak is. A NÍVÓ gondozásmentes acél- és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű.

Már meglévő keretre is felszerelheted a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatsz és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Mielőtt bármilyen döntést is hoznál, kattints és ismerd meg a Nívó gondozásmentes fém kerítés elemeket!

Background

Tervezd meg új Nívó gondozásmentes kerítésed a saját elképzeléseid szerint!

Próbáld ki tervezőnket és készítsd el álmaid kerítését!

A kupakokat CSAK acél lécek esetén függőleges felhelyezésnél a lécek tetejébe tudod használni!

Természetesen, igen! Külön számlát fogsz kapni a termék és a szerelés költségéről!

Amennyiben a zártszelvényen lévő szögvas anyagvastagsága több mint 2 mm, úgy a klikk leugrik róla.

Az alumínium kerítéselemek 108 mm vagy 153 mm, az acél kerítéselemek 105 mm szélesek.

A gyártási határidő éven belüli időszaktól, aktuális megrendelés állománytól, adott megrendelés mennyiségétől és színétől függően változhat. Ezért a vállalási határidőt egyénileg tudjuk pontosítani az ajánlatadás és megrendelés során.

A rövidebb elemek gyártása, festése, fahatású szín esetén a felületkezelése, a hosszúság változásával eltérő folyamatot igényel. A hosszabb elemek előállítása, az összes gyártási lépésnél, más technológiát, gépeket, eszközöket és több emberi munkát igényelnek.

Az alumínium elemeket fix méretben gyártjuk és festjük. Az 1,7m-es, 2m-es, 2,5m-es vagy 3 m-es darabokat a szerelés során kell méretre vágni. Az acél kerítés elemeket egyedileg gyártjuk 650 mm-től a 3 m-es hosszúságig.

Az alumínium kerítés elemek vághatóak, később sem fognak rozsdásodni. Az acél kerítéselemek azonban méretre vannak gyártva, ha a felületkezelt elemet elvágják, az rozsdásodni fog.

Úgy kell számolni a méretekkel, hogy a kerítés köz, vagyis a mező, ne érjen hozzá oszlophoz a burkolás után sem. Oldalanként maradjon legalább 1-1 cm, alulról a lábazattól 5 cm.

A kőműves munka után igen. Ez esetben felmérést kell kérni, amely során pontosan felveszik az adatokat, és annak megfelelően történik a gyártás, valamint a szerelésre történő felkészülés. A kőműves munka kivitelezését nem tudjuk vállalni.

Jelenleg Budapesten és Debrecenben 5.000 Ft. A bemutatótermeinktől való távolságtól függően 10.000 Ft, illetve 15.000 Ft is lehet. Pontos díjakért érdeklődjön kollégáinknál.

1. Elszállíthatod saját eszközzel. 2. Kérhetsz futáros kiszállítást. Ebben az esetben előre utalással fizeted ki a szállítás költségét. 3. A Nívó által végzett szerelés esetén, a szerelőcsapat vezetőjével tudsz egyeztetni a kiszállítás módjáról, attól függően, hogy mekkora megrendelésről van szó.

Kapacitás hiányában jelenleg helyszínileg korlátozottan tudjuk vállalni a szereléseinket.

1, Kérj ajánlatot tőlünk online, e-mailen vagy a honlapunkon keresztül. 2, Ajánlat pontosítása, elfogadása. 3, Számlázási adatok egyeztetése, a termék 50%-ról szóló díjbekérő kiküldése. 4, Az összeg beérkezését követően a gyártás elindítása. 5, Amint rendelésed elkészült felvesszük Veled a kapcsolatot. Amennyiben személyesen szeretnéd megrendelni termékünket, gyere be hozzánk a bemutatótermünkbe!

Munkatársaink rendelkezésedre állnak!

Kérdésed van? Rendelni szeretnél? Hívd munkatársunkat az alábbi telefonszámok egyikén!

Employee

Apai Krisztina

Értékesítő

Employee

Dátkai Fanni

Értékesítő

Employee

Hegyesi Norbert

Szaktanácsadó

Employee

Kozma Ádám

Szaktanácsadó

Employee

Makár András

Műszaki vezető

Employee

Nagy Cintia

Értékesítő

Employee

Oravecz Tamás

Szaktanácsadó

Kapcsolat
marker

Központi bemutatóterem:

2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kerites@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (2‑es gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 8:00‑17:00

Szombaton: 8:00‑12:00 Vasárnap: Zárva

marker

Debreceni bemutatóterem:

4031 Debrecen, Park Center (Kishatár u. 9.)


Kapcsolat:
Kerítés
Email: debrecen@nivo.hu

Telefon: +36 80 777 555, +36 1 445 0696 (3‑as gomb)

Nyitva tartása:
Hétfőtől - Péntekig: 9:00‑18:00

Szombaton: 9:00‑13:00 Vasárnap: Zárva

marker

Siófoki bemutatóterem:

8600 Siófok, Wesselényi Miklós utca 94.


Kapcsolat:
Kerítés
Email: kobli.antal@nivo.hu

Telefon: +36 20 478 2900